© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

Holdbeskrivelser
Hvalpe

Hvalpeholdet er det første sted man starter med sin hund.

Her er socialisering, interessen i samarbejde mellem dig og hund og masser af indtryk nogle af nøgleordene.

De grundlæggende elementer på hvalpeholdet vil være:

Gå sammen med mig, sit, bliv ved mig.

Der vil også være inspiration, leg og alternativ træning.

Hvalpefortsætter

Dette hold er for hunde der har været på hvalpehold og gerne vil arbejde mere med deres hund.

Her vil fokus primært være:

Lineføring, stå-sit-dæk, feltsøg.

Der vil også være plads til ny inspiration og snuse til andre øvelser.  

Unghunde

Dette hold er for hunde der har været på hvalpefortsætter.

Det er en god indlæringsalder, og vi arbejder med kontakt, selvbeherskelse (..altså hundens..) og lydighedsøvelser. Vi bygger på med grundelementerne fra DCH programmet som fremadsendelse, hent og slip (apport) og rundering. Samt spring, når hunden er gammel nok.

Lydighed

Her arbejdes med grundelementerne på et højere niveau. Samt selvstændigt hundearbejde, bl.a spor og feltsøg. 

Lydighed fortsætter

Her trænes momenterne i konkurrenceprogrammet. der bliver gået i dybden med øvelserne og der er mulighed for erfaringsudveksling blandt deltagerne. Dette hold er for dig der gerne vil arbejde med DcH programmet og måske vil starte konkurrence.

Vi træner også mange andre aspekter af lydighed i den daglige træning, heriblandt forstyrrelser. 

Familiehunden

Er et hold der har fokus på tricks og sjove ting, hvor hunden skal bruge den kreative hjerne og næse.

Træningen retter sig mod de hunde og hundeførere, som gerne vil træne på en sjov og anderledes måde. Som gerne vil  træne kontakt og lydighed, men ikke er til konkurrence og almindelig lydighed.

Vi træner en blanding af lydighed på en sjov måde, næsearbejde, spor, kontaktøvelser, elementer fra rally og overraskende øvelser – man ved aldrig helt hvad der venter én.

Der lægges stor vægt på en god socialisering af hundene, og i det omfang det er muligt, er der også lagt et lille frikvarter ind i træningstimen, hvor de hunde der passer godt sammen får lov at lege.

Hovedtanken bag holdet er, at hjælpe hunde og deres ejere til at få et godt familieliv, og der er altid tid og plads til at tage fat på emner, der måske er lidt svære at få til at fungere i hjemmet.

Agility

Er du ikke til almindelig lydighed og kan du godt lide at bevæge dig og ha det sjovt sammen med din hund, så er agility lige noget for dig.

Agility er en aktiv sport med fart over feltet.

Hunden skal bl.a. krybe gennem tunneller, balancere på planker, springe over forhindringer af forskellig højde og længde, løbe igennem en slalom, balancere på en vippe mv.
Da hundeføreren i Agility, uden snor, skal føre sin hund gennem en bane, med mange forhindringer så hurtigt som muligt, kræver det at hunden har god kontrol over sin krop. Hundeføreren skal have kontrol over sin hund og med sine kommandoer og ikke mindst sit kropssprog, fortæller hunden, hvad den skal gøre. En god portion lydighed hører derfor også med, hvis hund og fører vil nå noget i denne sportsgren.

Der skal altid medbringes lækre godbidder, et fast halsbånd/sele og en line uden ringe.


I DcH-Ribe tilbyder vi:


Pre- og begynder agility:    
Man skal have gået på et hvalpe eller begynderhold inden man starter til agility. Hunden skal være min. 6 mdr.

Vi leger agility så hund og hundefører får et bredt kendskab til de forskellige forhindringer. Vi tager udgangspunkt i hver hunds alder og forudsætning.
Agility for øvede:

Man skal have trænet agility før og være bekendt med alle forhindringer. Man skal kunne styre hunden uden snor og have styr på den grundlæggende lydighed. 

Konsulenttjenesten

Vi er så heldige, at en af vores trænere er uddannet hundeadfærdskonsulent. Har du udfordringer med din hund, som ikke harmonerer med holdtræning, kan du få hjælp ved konsulenten, hvor du får redskaber til at arbejde med din hund, hvad enten det er udfordringer på holdet eller i hjemmet.

Da konsulenttjenesten er gratis, gives der kørepenge til konsulenten.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now